pga palla plugg

Datum: 2014-01-23 | Tid: 20:46:25 | Kategori överallt och ingenstans
Tittade på Känn ingen sorg, igen, och den filmen är ju bland det bästa som gjorts. På riktigt, den är så fin och efter vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Slutar oftast med att jag bara sitter och gråter en skvätt. Ironiskt.
 
Sedan var jag känslig och drömde mig bort i John Greens värld, för den är så jävla magisk och underbar, samtidigt som den verkligen är bland det sorgligaste jag varit med om. Så mycket känslor man kan nästan tro att jag är djup.
Btw vet inte vad jag håller på med, borde plugga. 

den där så kallade själen

Datum: 2014-01-22 | Tid: 18:43:00 | Kategori överallt och ingenstans
Mår. Det är vad jag gör. Sen mår jag massa olika. Orkar inte leta reda inom mig hur jag mår ikväll, eller hur jag mått den senaste veckan. Eller jo, för jag vet att jag mår bättre nu. För idag när jag gick till skolan var jag så glad.
close up, lev med det
 

måndags bio

Datum: 2014-01-13 | Tid: 23:14:28 | Kategori överallt och ingenstans
bra måndag! vi drog in till stan efter skolan och fick med oss thaiboxar hem till sofia, där vi färgade lite hår innan vi drog in till stan igen men för bio denna gång. vi såg paranormal activity och jag har fortfarande ont i halsen, och de var verkligen bland det läskigaste och bland det roligaste på samma gång. eftersom filmen var redigt läskig sover sofia över här inatt, de är bra. gonatt
vi var helt själva i hela salongen och de utnyttjade vi till max, till en början bredde vi ut oss, sedan tog vi vårat förnuft till fånga och myste ihop oss. och sedan behövde ingen annan höra våran hög skrika som om det var det sista vi gjorde

systrarna

Datum: 2014-01-12 | Tid: 23:55:59 | Kategori överallt och ingenstans

i helgen har jag hängt med dessa underbaringar, och det har varit bästa helgen på länge. (och varåt konfarum hette faktiskt systrarna och därför blir inte rubriken lika cheesy som den faktiskt låter)

torsdag och så

Datum: 2014-01-09 | Tid: 23:09:31 | Kategori överallt och ingenstans
idag var en lång dag, och lång på ett rätt så bra sätt endå! jag fick höra att jag såg fransk ut (då blev jag glad), hade låtsas nationella i matte (höll på att kissa på mig så nervös var jag haha) gick å fikade på stan med fina vänner och gymmade med oskar efter skolan, kom hem vid åtta och åt middag och sen var dagen i princip slut, så de kan gå 
och hittade en såndär magnifik jacka också, som jag verkligenverkligenverkligen vill ska bli min 

Januari

Datum: 2014-01-07 | Tid: 23:10:23 | Kategori överallt och ingenstans
Iförrgår åt jag, Sofia. Elin och Evelina glass och rev lite i mitt rum.
Igår var vi hos Viktor och sen sov Evelina här trots att hon skulle upp tidigt (hon försov sig..) men det var en del händelser som ledde till allt detta kaos haha
Idag har jag försökt fått ordning i mitt rum, varit hos optikern och gymmat.
Och imorgon börjar skolan, oj vad hände med lovet?
Jag åt på Subway med Elin en dag iaf, då såg jag ut lite såhär. och förlåt men hej produktplacering ja jag bryr mig men orkar endå inte, dubbenmoralen ni vet.

Jobbar på

Datum: 2014-01-01 | Tid: 23:51:00 | Kategori överallt och ingenstans
Nytt år, nya tag! Eller något sådant.. Jag sov till tre, åt middag, gick ut å lalla runt i träningskläderna i en timme, och sen kom Elin på besök, underbart chill dag! 
Nyårsafton spenderades på bästa sätt! Först med familjen och vänner till familjen, vi åt god mat, spelade fifa och lekte med snap. Sedan drog jag och nåra utav de bästa till Viktor där vi firade tolvslaget och sedan vidare till Maja för lekar och häng i hennes källare. Jag kom hem där vid fem med ett gäng härliga minnen i bageget, dum som jag va gick jag inte och sov på direkten haha? Jag kunde inte drömt om en finare nyårsafton!