julmarknad

Datum: 2013-11-30 | Tid: 17:36:00 | Kategori överallt och ingenstans
sålde julfika på stan med klassen. det tycker jag är mysigt! jag hatar verkligen att gå runt och knacka dörr, det finns inget tråkigare sätt att tjäna pengar på en så.  
så här såg jag ut idag, och lite suddig är jag men vafan de blir ju så mörkt och tråkigt så fort. och katten ville vara med, halvt, den orkade inte ens dra till ett litet smiiil. snart får vi en massa gäster för fin middag och firande av min mammi, det kommer bli kul!

stora trygga vargen

Datum: 2013-11-28 | Tid: 20:07:57 | Kategori överallt och ingenstans
Älskaaa att sluta tidigt, passade på att dra på gymmet och körde kondition tills benen inte bar. Haha åh älska känslan när man kliver av löpbandet och faktiskt kommer framåt när man rör sig, otrolig
Sen har jag bakat, och pluggat, och pluggat jätte mycket. Älskade plugg, alltså 
 
instagrammis ♥ 

zenit city

Datum: 2013-11-27 | Tid: 23:29:33 | Kategori överallt och ingenstans
 
Hade både So-prov och spanska prov som jag båda blev nöjd med idag! Och då blir man glad. Sedan råkade jag börja grina under so timmen också då vi körde ett spel på internet. Vinnarskalle? Nej inte alls! Men de var bara så jävla jobbigt att se hur hemskt folk kan ha det. Tydligen så behöver kvinnorna i vissa länder raka av sig allt sitt hår och får sedan inte tvätta sig på en månad efter att deras män har dött. Hur sjukt? Tydligen så skulle detta vara ett tecken på respekt men blev så äcklad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen var de en massa annan orättvis sanning som blev så tydlig i spelet så jag pallade inte mer. Hahah jaaaa. KLICKA
 
Efter skolan så skyndade jag, Evelina och Alice oss ut i ljuset och fotade en massa fina bilder. Så roligt och resultatet blir förhoppningsvis riktigt bra, jag hade det mycket trevligt iaf. Älskade tjejer!

tidig morgon

Datum: 2013-11-26 | Tid: 07:17:43 | Kategori överallt och ingenstans
Detta är verkligen inte jag, jag brukar vanligtvis skita i frukosten på grund av tidspressen och sedan springa till skolan för att ändå komma några mintuter sent. Men idag hörni! Uppe med tuppen för att göra klart det sista på spanska provet som jag inte kunde göra hos evve igår.
Vi myste till det ordentiligt med fika och ljus, och framåt kom vi ju!
 
Idag är inget speciellt inplanerat faktiskt. Tänkte ta en springtur efter skolan för att sen se vart vinden bär mig, men det ser ut som om det blir en bra tisdag (inställningen babe!) 

måndagsplugg

Datum: 2013-11-25 | Tid: 18:31:29 | Kategori överallt och ingenstans
Jag är så less på måndagar, dom slutar aldrig att dyka upp i min almenacka. 
Ikväll ska jag till evve, vi har en redig hög med läxor så vi tänkte ta itu med dom. Det är ju så mycket lättare att plugga med någon annan, och roligare! Och jag är verkligen sämst på att plugga hemma, men internet har så extremt lätt att sno min uppmärksamhet, jag vet inte vad jag ska göra?
ciao!

sisterchinch

Datum: 2013-11-24 | Tid: 23:03:00 | Kategori överallt och ingenstans
bild från igår, kolla så fin vän jag har! ↑
Drog till evve och spenderade kvällen där, tokbäst brud! vi myste, snackade massor, fikade och hatade lite på plugget, standard. Bra uppladdning för den kommande veckan, köttaaaaa!
 

Tjejmys

Datum: 2013-11-24 | Tid: 16:34:39 | Kategori överallt och ingenstans
Igår körde vi på en riktig tjejkväll. Vi shoppade lite mat, drog hem till alice, kollade på första Hunger Games innan vi lagade gomiddag och efterrätt - Quorn med pasta och chokladmosse med hallon och granatäpple. Så gott! Sedan drog vi direkt in till stan för att kolla på Catching Fire, omg den var så bra! Vill bara se den igen och igen. Och igen.
 

tihihi snodde alla bilderna av alice å evve

Vem är det här?

Datum: 2013-11-18 | Tid: 16:29:00 | Kategori överallt och ingenstans
Halloooj, det här är inte tova. Någon som vet vem? tomten? NÄÄ, det är Alice. hööhöh HEJ alla tovas läsare. Tova vet inte om att jag skriver det här inlägget, så antigen blir hon sur och raderar det eller glad och raderar det. haha Men tänkte bara säga att jag heter Alice och det är jag som gjort tovas design. Highfive! Hoppas ni gillar den, eller viktigast av allt, att Tova gillar den. hööhöh
 
I min dator finns det många bilder på mig och tova. Det finns fula och fina och dom som man bara vill gräva ner under marken.
 
xoxo Gossip Girl

effektiv söndag

Datum: 2013-11-17 | Tid: 22:33:00 | Kategori överallt och ingenstans
söndagar, brukar verkligen inte göra något vettigt alls på söndagar. men idag, sov, okej de brukar jag göra men det är faktiskt vettigt att passa på att sova medan man kan. hann även städa rummet, skriva klart ett so projekt och påbörja en so analys. Sedan åkte jag och Elin på box på friskis. Hejuda mig vad jobbigt, hej träningsvärk imorgon! Efter passet var slut mötte vi upp Soffe på gymmet å lattjade lite bänkpress och liknande. Eftersom vi tränat behövde jag och Soffe baka muffins, ofc. Så jag drog hem till henne. Rediga muffins blev det, större än handflatan minst sagt.
Nu tänkte jag hoppa i sängen, mer redo för en ny skolvecka än såhär blir jag inte.
oldie

lördag (kväll)

Datum: 2013-11-17 | Tid: 01:39:00 | Kategori överallt och ingenstans
 ikväll var jag med dessa, + anton och elin. vi kollade på en bra film (de brukar annars ofta sluta med en hemskskräckis men denna var faktiskt njutbar! (Now you see tror jag den hette)), spelade lite dart (men tavlan haka upp sig så jag inte vann, inte något jag bara säger utan det var faktiskt så (lita aldrig på tekniken)), snackade (om viktiga grejer (men mest om oviktiga grejer)) och fick lite besök mitt inatten (jag blev rädd ja)
de var en bra kväll (mycket bra)

it's not me, it's my eyebrows

Datum: 2013-11-13 | Tid: 22:47:09 | Kategori överallt och ingenstans
 om du frågat mig för en månad sen om jag skulle kunnat tänka mig gå till skolan utan smink hade jag i princip svarat; utan foundation? jadå. utan mascara? jo kanske. utan ögonbryn? missar hellre mitt gymnasie program av att ha kommit försent en massa än ögonbrynlös.
idag gick jag till skolan utan ögonbryn. de känns så bra, för när jag började med smink sa jag att jag inte skulle bli beroende. att jag inte skulle säga att jag var mindre fin för jag inte kladdat ner mig en massa. men visst blev jag beroende. de blir så lätt på det viset. att jag känner att jag behöver måla mig i ansiktet för att vara fin. och det är ju sant, jag blir finare med smink. men jag hoppas på att jag nångång igen ska känna mig fin utan smink. 

bestie

Datum: 2013-11-13 | Tid: 00:02:30 | Kategori överallt och ingenstans
jag och sofia spenderade helgen ifrån varandra och har därför i princip varit oåtskiljbara sen dess. för med henne mår jag bra. och med henne är jag glad. tack.
 

ojdå

Datum: 2013-11-08 | Tid: 21:53:00 | Kategori överallt och ingenstans
jag råkade klippa lugg. men de gör inget. jag är faktiskt nöjd. de känns som jag, och de känns bra.